Assalamualaikum


hai kekasih lama sekalian, adinda da kembali. ecewaahhh.
maaf blog izara4eva.blogspot.com terpaksa di delete atas sebab sebab yang tak dapat di elakkan. ramai tanya tak sayang ke? sayang? sangat sayang woii da macam nyawa aku tapi yaa sebab apa yang blaku tu memang aku tak dapat elak so jalan shortcut nya remove blog :( 

but yaaa, darah sebagai seorang blogger masih mgalir dalam diri ni. keyboard warrior siottt !! dengan 1 klik maka aku cipta blog baru ni. 

tapi tapi blog ni aku tak harap sesapa follow, aku menulis sebab aku suka. aku nak merapu meraban senang sikit. walaupun aku mungkin bukan blogger tegar macam dulu tapi mungkin la nanti aku nak update pasal "masa depan". eh! 

jap, sapa nak baca aku tulis ni ?

YEAYYYY !! 
AWAK YANG BACA NI JUMPA BLOG BARU KITA. HI !!!

*perasan* okbhaii

2 comments:

CikMai said...

saya jumpa! rindu....

SAMIQA ♥ said...

Hye hye !!! kita jumpa blog kak Ara !!
*terharu...