Friday, 31 July 2015

Pre Wedding Izara.

Assalamualaikum semua, Ya Allah rindunya nak menaip kat blog buruk ni. Tapi lagi rindu the old blog yg dah didelete sebenarnya T-T

Baiklah harini saja nak share sedikit perkongsian kat blog ni sebab dah lama sangat tggl kan, up sikit entry. tapi tharu gak even x aktif bblogging ada lagi snggup singgah follow ye. much love :*

Teaser :

Okay, so harini just nak share pasal Pre wedding Izara. Alhamdulillah after 9 years of relationship we are still together. Please pray for us. thank you guys.

actually zaman sekarang ni macam2 kan everything kita nk shoot nak jadikan kenangan. yes and sure im one of them. every memory tu penting uols. About this pre wedding since kami plan nak kawen mmg la ada teringin nk pre wedding mcm org lain tp bila fikir hmm mcm mbazir kan. Tapi alhamdulillah rezeki menang 1 contest repost di Instagram FlyMeLove and yes kami dapat shoot our Pre Wedding for FREE ! yeay us. hehe

Dapat lak abg photographer (abg karl) yg sangat sempoi mmg best la, everything tema , place semua minta pendapat beliau.

Abg Karl pernah cakap kalau nak gambar cantik sometimes kita patut minta pendapat dr photographer ntok dapatkan gambar yg cantik sbb stengah tempat mmg kita rasa cantik di mata kasar kita tp bila shoot mcm nothing kan. so, nak dapat tone mood yg best cuba bincang ngn photographer kita. Dia lagi bpengalaman dalam bidang ni so dia mestilah akan bg kita yg tbaik kan :)

so our pre wedding ni tema macam ala ala klasik sebab shoot kat Ipoh Loken (Kedai Barang Antik) as suggested by abg karl. dan hasil dia memang WOW. memang ramai puji gambar cantik, tambah2 di edit kena ngn tone klasik kan mmg tgk OMAIGOD ! hehe

Share sikit hasil dr FlyMeLove (Abg Karl) :




Well , pre wedding ni xsemua org nak sebenarnya sebab ada cakap mcm xelok la kan. tapi shoot pre wedding bkn ada sentuh2 pun. lebih kuranglah macam kita dok selfie bdua tu kan. Depend pada pendapat masing. 

Kalo tengah cari Photographer Wedding, Enggagement , Pre or Post Wedding or else berminat bole la usha2 Instagram Abg Karl ni tgk gambar2 yg dia shoot mane tahu nnti korg pun bminat kan :D


Lastly, klo ada rindu nk tengok Ara kn (ceh) follow la instagram kita @RaraMnasir situ pun xde aktif sgt sbnrnya sbb dah dlete hmpir 1K gmbar tpi ok la dr blog ni lagi di tinggalkan berhabuk, haha
and last nk promote igshop ara , @izarabeauty jemput singgah naa. 

Mohon doa dari korg semoga di permudahkan urusan kami untuk ke langkah seterusnya. 

Assalamualaikum guys.
thanks kepada yg sudi baca.
xoxo

3 comments:

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

Eyma Balkish said...

nape padam blog lama?

PAK WAWANG DI BALI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id