Kursus Kahwin, bakal pengantin ?

Salam & hye guys,

Fuh fuh, sesekali rajin nk update blog walaupun blog skrg jumlah pgunjung xseramai blog dlu. Laris--
HAHAHA, xpa sebab blog ni untuk suka suka, untuk aku dia dan kau yg suka. Jadi untuk yg tak suka ada button pangkah, sila--

Jadi biasa la, muqadimmah mgarut dulu. Cerita asal selalunya dipertengahan.

Ok, nk cerita!! 21 & 22 Disember 2013 lepas aku n dia pergi kursus kahwin. Sebab tgesa gesa pergi sbb nk kahwin dah! Eh, sebab sbnr sbb dgr ura ura tahun 2014 kursus kahwin naik harga, dipanjangkan masa. Fuhh!! So ambik langkah pergi settlekn cpt2 lagipun sijil ni xde expired so senang nanti bila nk bina masjid 1 benda da settle. :)

Kami g kursus kat Medan Mara bangunan berdekatan Sogo,KL. Dan tempat ni aku sarankan korg pergi, tak rugi! Penceramah semua best, sampaikan aku p kursus rasa mcm tgh tgk MLM. Gelak manjang dengar ceramah. Penceramah plak semua yg famous amos punya dekat sana, pceramah yg pnh masuk tv so dgn byran yg sama dgn tempat lain mmg bbaloi lah. Nak tahu kena pergi hokey!! Ustaz sana sarankn nk g better g ngn pasangan, supaya dua2 dgr benda sama. Kalau bolehlah pergi bsama la,kalau x pun pergi asing pun xde org marah.

So da kursus bila nk kahwin?? Jawapan; masih dlm perancangan. Ada rezeki ada jodoh sampai la kad jemputan.
Tunggu---

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

SAMIQA ♥ said...

Wahhhhh !!! jgn lupa jemput time kahwin yer :D