Sunday, 13 April 2014

Jiwa Kurang Kental.

Assalamualaikum....


Oh hai, ada ke yang singgah blog baru ni ? dengan tak ber hupdate nya. siyes tak de masa dan jiwa untuk blogging macam hilang sejak blog lama izara4eva.com da di delete. Well, delete atas sebab ada yg mnabur fitnah.


masa tu jiwa aku tak kental, so dengan berat hati aku delete jugak blog tu. takpe, biar dia nk bagi aku pahala free. :)

so harini update sebab ada yg btanya ke mane mghilang ? 
terharunya ada yang rindu!! sebab tu blog baru ni tukar jadi link blog lama balik, walaupun ceritanya dan rupanya xsama mcm dulu. Redha~

dan blog ni serius simple, sebab da hilang minat nk mgedit blog. jauh lari dari blog dulu kan ? heee, sapa rajin nak edit kan free bgtaw la. itee terima ngn hati tbuka. kahkah.

dan terima kasih kepada yang masih ingat dan rindu blog IZARA4EVA. tq :))

1 comment:

SAMIQA ♥ said...

Mestilah adk rindu kak !!!
akk lah yg buat sy kenal dunia blogger lebih mendalam.. :')